Smågrisar

Smågrisarna är de känsligaste djuren och därför är kraven på deras foder extra högt. Vi på Fole Kvarn tillsammans med Svenska Foder anstränger oss verkligen för att erbjuda ett smågrisfoder som ger friska smågrisar, hög produktion och god lönsamhet. Alla smågrisfodren har ett noga utvalt innehåll av råvaror och innehåller söt- och smakmedel för att smågrisen ska finna fodren så smakliga som möjligt. Utöver detta ingår organiska syror och enzymer. Syrorna sänker pH i grisens mag- och tarmkanal, vilket minskar risken för tillväxt av skadliga bakterier. Enzymerna ökar smältbarheten för viktiga näringsämnen.
 

Helfoder för smågrisar

Smågris ALERT

Smågris Alert är ett tryggt och säkert foder som smågrisarna växer snabbt på, även när förutsättningarna inte är de allra bästa. Fodret är smakligt och skonsamt för grisen. Används från födsel till 25 kg.

Smågris SYRA EXPRESS

Ett näringsrikt tillväxtfoder som med sin höga smältbarhet ger mesta möjliga näring till smågrisarna och minsta möjliga näring åt de farliga bakterierna. Innehåller en blandning av organiska syror som minskar risken för tillväxt av skadliga bakterier. 

Koncentrat för smågrisar

Nutri SMÅGRIS

Ett avancerat koncentrat som har en hög smaklighet, balanserad proteinhalt och är samtidigt skonsamt för smågrisen. För att förbättra smältbarheten är Nutri Smågris berikat med enzymer, vilket gör att smågrisen tillgodogör sig fodret på ett optimalt sätt. I kombination med egen spannmål blir Nutri Smågris antingen ett näringsriktigt enhetsfoder eller ett tillväxtfoder efter avvänjningsfodret i ett fasutfodringssystem.

 

Fole Kvarn AB

Fole Ryftes 905
621 75 Visby
Telefon 0498-47 34 10

Alla kontaktuppgifter